JEThosting

 

HOOFDMENU MENSEN achter JEThosting
WIE ZIJN WIJ De mensen achter JEThosting kennen hun taak. Specialisme is voor ons dan ook een belangrijke factor. Waar je goed in bent moet je doen, en daar bovenop moet je je specialisatie goed inzetten.
PRODUCTEN en DIENSTEN Daarom zijn de taken binnen JEThosting duidelijk verdeeld. We maken gebruik van techneuten voor het verzorgen van de technische zaken. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het technisch beheer van ons serverpark, de softwarematige afstemming en het onderhoud van zowel software als hardware. Verder regelen ze alle internet gerelateerde zaken en verzorgen de DNS aanvragen.
MENSEN ACHTER JEThosting Onze administratie handelt het regelwerk en de administratie zaken af. Voor vragen kunt u hiervoor de heer Johan van de Ven aanspreken.
CONTACT Ook wij weten niet alles. Het kan voorkomen dat we als team de benodigde specialiteit niet in huis hebben. Dan gaan we niet zelf hobbieŽn. We roepen dan de ondersteuning in van de op dat vlak meest geschikte externe partij. Daarmee garanderen we een optimale professionele hosting omgeving.